понеділок, 14 березня 2011 р.

Цікаве про дітей

В усьому світі прийнято відзначати День захисту дітей, а от на Сейшелах відзчанають цілий місяць захисту дітей!

У Румунії існує спеціальний дитячий садок рівня VIP, де охоронці цілісінький день пильно стежать за дітьми знаменитих батьків. Усі діточки у цьому садочку мають мобільники, тому батьки завжди в курсі про найменшу проблему своїх чад.

Нещодавно в Уельсі трапився курйозний випадок: департамент освіти звільнив одну з учительок молодших класів. Виявляється, педагог розповіла шестирічним учням, що Санта Клауса насправді не існує. Дітлахи прийшли додому у сльозах. Безутішні батьки поскаржилися на педагога за грубе поводження з їхніми дітьми.

Чи знаєте ви, у кого найбільше у світі дітей? Відзначився марокканський султан Ісмаїл, у якого 548 синів і 340 дочок! У гаремі багатодітного татуся ледь не кожні два тижні народжувалася дитина.

1 коментар:


  1. Дорогі матусі)) Зробіть собі та малюку подарунок. Придбайте дитячий журнал «Пізнайко». Не пошкодуєте!!!Подарувала вже не одній подрузі. Справжня нахідка для батьків та малюків. Цікавий, розвиваючий, з іграми та головоломками. До того ж журнал друкується для різної вікової категорії дітей від 3 до 10 років. http://posnayko.com.ua/about/about-journal/

    ВідповістиВидалити